tisdag 12 januari 2010

Nu är det TÄVLING!

Nedan kan ni läsa ett mail som nyss inkom till oss på Y&F det handlar om en tävling, något vi gillar mycket. Vår gamle vän Carlström, (känd från ung och rik) skulle förmodligen vinna denna tävling men då han inte är med så ser vi det som att vi har goda chanser.


Hej kära kamrat

Det är alldeles strax semelsäsong…

Vem är hjälte nog att slå fjolårets rekord på 31 semlor på 31 dagar. Du väljer själv naturligtvis om du vill trycka alla 31 semlor på en dag eller om du hellre vill sprida ut härligheten?

Tävlingstart: 1 februari 2010
(det är helt okej att börja öva intaget redan nu, men räknas inte)

Efter tävlingen rekommenderar jag att vinnaren tar en ramadan på 3 månader. Eller springer 1 mil om dagen i 31 dagar.

Detta är ingen tävling för den hjärtsvaga. Kanske en av de hårdaste tävlingarna som finns. Det tar hårt fysiskt, psykiskt och du kan riskera sexlivet. Efter tävlingen kan du under mycket lång tid att känna abstinensbesvär efter sug av pure socker i den renaste form. Tävlingen är miljövänlig och inga djur kommer till skada, så anmäl dig nu!

Tävlingsregler:
* Inga gravida får delta
* Du får inte ta dem intravenöst
* Du får inte vara alkohol eller drogpåverkad under intag.
(Om du ändå är detta så är rekordet totalt 44 semlor på ett ungefär)

En mindre semla = 500 kalorier större semla 700 kalorier
En 100gram Marabou chokladkaka = 545 kalorier

Du vinner ära och respekt ett år! Det borde göra dig tillräckligt sugen att delta. Dessutom om någon tar rekordet så skall jag bli din personliga tränare på Fysiken där jag skall piska dig slank till sommar badet. Om du är kille och vinner så skall vi enbart bygga enorm bicpes.

Lycka till och låt bästa kvinna/man vinna!

Tips från coachen
1. Försöka att inta 2st om dagen de första veckorna, dra sedan ner på intaget. Så slipper du den värsta abstinensen när tävlingen är slut och det inte går att få tag i semlor längre.

2. Ät semlan före maten, aldrig efter!

3. Semla till frukost = helt rätt start på dagen, På morgonen kan du äta två utan större problem.

4. En semla före läggdags, gör att du inte har något som helst behov av sömn..
OBS: Akta dig för dagdrömmarna bara. När de kryper på dig sakta, in med en semla bara så försvinner dem.

3. Köp 2 semlor i taget, bjud din sambo på en semla. När de tagit ett bett har du redan ätit upp din semla. Nu är det dags att ta fram hundögonen… vips så kommer erbjudandet om att du kanske vill ha sambons semla? Svaret är då Ja, före du hunnit sagt …..a så har du käkat upp den, ingen ångerrätt. Du har nu ätit en semla som någon redan hunnit tagit en tugga på = helt okej för regelverket.

Mvh
Domarn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar